top of page

Navetan Wintin anniskelupalvelu

KAIKKI SAMAN KATON ALTA

Helpota juhliasi sekä vieraitasi tilaamalla Navetan Wintin anniskelupalvelu tilaisuuteesi!

 

Miltä kuulostaisi tarjota vieraillesi alkumaljasta avecciin tai avata illan ajaksi avoin baari? Nyt sinun ei tarvitse hankkia juomia tai tarjoilulaseja itse, vaan me hoidamme ne puolestasi!

Meidän kauttamme on mahdollista tilata erilaisia räätälöityjä anniskelupaketteja sekä henkilökuntaa. 

Osaaava tiimimme pystyy vastaamaan anniskeluista, tarjoilusta ja huolehtimaan riittävästä määrästä juomia juhlienne ajaksi. Hoidamme kaikki käytännön järjestelyt, kuten kulut ja ilmoitukset viranomaisille jne. Navetan Wintiltä löytyy omat anniskeluluvat. 

Tarjoamme laadukkaan ja laajan valikoiman tarkkaan valittuja tuotteita, joista pystymme räätälöimään juuri teille mieluisan kokonaisuuden. Hintamme sisältävät yhden tarjoilijan juhlienne ajaksi. Juhlienne henkilömäärästä riippuen lisäämme tarvittaessa tarjoilijoiden määrää sopimuksen mukaan. 

Valikoimiimme kuuluvat valikoidut kuohuvat ja shampanjat, valkoviinit, punaviinit, jälkiruokaviinit, oluet, siiderit, lonkerot ja limut. Meiltä saat myös toiveidesi mukaav avecit, väkevät juomat sekä muut soft juomat juhliisi. 

Anniskelupalvelu sisältää tyylikkäät viinilasit viineille, shampanjalasit kuohuville sekä coolerit pulloille. Toiveistanne riippuen hoidamme muut lasit, mukit ja tarjoilutarvikkeet juhliinne. 

Meiltä saat myös tarjoilijat/baarimikot juhliisi!

Toiminnassamme painotamme ennen kaikkea yksilöllisiä sekä mieleenpainuvia kohtaamisia ja meille on tärkeää, että juuri sinä voit keskittyä olennaiseen.

Ota yhteyttä ja suunnitellaan juuri sinun näköiset tarjoilut tilaisuuteesi!

bottom of page