Kesätöihin 

NAVETAN WINTIN KESÄKAHVILAAN

Haluatko työskennellä idyllisessä ympäristössä? Etsitkö asiakaspalveluhenkistä ja monipuolista kesätyötä?

 

Tule meille KAHVILATYÖNTEKIJÄKSI!

Työt alkavat heti kesäkuun aikana sopimuksen mukaan ja kestävät arvioidusti elokuun loppuun asti. Sopimus on määräaikainen ja tunteja kertyy viikossa n. 20-35h/vk. Tuntimäärät tarkentuvat kuitenkin töiden alkaessa. Koska kyseessä on kesäkahvila, tuntimäärät vaihtelevat sääolosuhteiden mukaisesti. Työvuorot sovitaan erikseen.

 

Kahvila on auki heinä-elokuussa: (säävaraus)

Ma-To: 9.00-20.00

Pe: 9.00-18.00

La: SULJETTU

Su: 12.00-20.00

 

Kahvilatyöntekijän työtehtäviin asiakspalvelun lisäksi kuuluu mm. pienten suolaisten ruokien valmistus, astioiden kerääminen, tiskausta, siivousta ja yleistä puhtaana pitoa, jäätelön, alkoholin ja muiden kahvilatuotteiden myyntiä.

 

Edellytämme reipasta ja iloista olemusta sekä joustavaa ja oma-aloitteista työotetta. Toivomme hakijalta asiakaspalveluhenkisyyttä ja työtä pelkäämätöntä asennetta, koska etenkin loma-aikaan ja viikonloppuisin saattaa olla paljon asiakkaita palveltavana.

Sinulta tulisi löytyä anniskelupassi sekä hygieniapassi on plussaa. Olethan täyttänyt 18-vuotta.

Mikäli sinulta ei löydy anniskelupassia, me kustannamme sen sinulle!

 

Kiinnostuitko työtehtävästä? Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten lähetä hakemuksesi + CV osoitteeseen: toimisto@navetanwintti.fi.

Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki tiedustelut tehtävästä puhelimitse arkisin klo: 8.30-14.00 tai toimisto@navetanwintti.fi.

Haku päättyy 20.6.2022 klo: 23:59

Tule mukaan meidän upeaan tiimiimme! 

Coffee Cups