top of page

Kesätöihin 

NAVETAN WINTIN KESÄKAHVILAAN 2023

Haluatko työskennellä idyllisessä ympäristössä? Etsitkö asiakaspalveluhenkistä ja monipuolista kesätyötä?

 

Tule meille KAHVILATYÖNTEKIJÄKSI!

Työt alkavat heti kesäkuun aikana sopimuksen mukaan ja kestävät arvioidusti elokuun loppuun asti. Sopimus on määräaikainen ja tunteja kertyy viikossa n. 20-35h/vk. Tuntimäärät tarkentuvat kuitenkin töiden alkaessa. Koska kyseessä on kesäkahvila, tuntimäärät vaihtelevat sääolosuhteiden mukaisesti. Työvuorot sovitaan erikseen.

 

Kahvila on auki kesä-elokuussa: (säävaraus)

Ma-To: 10.00-20.00

Pe: 10.00-18.00

La: SULJETTU

Su: 12.00-20.00

 

Kahvilatyöntekijän työtehtäviin asiakspalvelun lisäksi kuuluu mm. pienten suolaisten ruokien valmistus, astioiden kerääminen, tiskausta, siivousta ja yleistä puhtaana pitoa, jäätelön, alkoholin ja muiden kahvilatuotteiden myyntiä.

 

Edellytämme reipasta ja iloista olemusta sekä joustavaa ja oma-aloitteista työotetta. Toivomme hakijalta asiakaspalveluhenkisyyttä ja työtä pelkäämätöntä asennetta, koska etenkin loma-aikaan ja viikonloppuisin saattaa olla paljon asiakkaita palveltavana kiireen keskellä.

Sinulta tulisi löytyä anniskelupassi sekä hygieniapassi on plussaa. Olethan täyttänyt 18-vuotta.

Aikaisempi kokemus katsotaan eduksi!

Palkkaus Maaseutuelinkeinojen Työehtosopimuksen mukaisesti.

 

Kiinnostuitko työtehtävästä? Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten lähetä hakemuksesi + CV osoitteeseen: toimisto@navetanwintti.fi.

Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki tiedustelut tehtävästä puhelimitse arkisin ma-pe klo: 9.00-14.00 tai toimisto@navetanwintti.fi.

Haku voimassa toistaiseksi.

Tule mukaan upeaan tiimiimme! 

Kesäterassi
bottom of page