navetanwintti_hires-272.jpg

On vain yksi Navetan Wintti

Juhlat & tilaisuudet

JUHLAT, MERKKIPÄIVÄT, HÄÄT, MUISTOTILAISUUDET

Miltä kuulostaisi häät tai syntymäpäiväjuhlat tunnelmallisessa Navetan Wintissä?

Etsitkö juhlillesi unohtumatonta paikkaa läheltä palveluita, mutta kuitenkin omassa upeassa miljöössä?

Navetan Wintti Lahdessa tarjoaa kattavat puitteet eri juhliin kuin tilaisuuksiinkin vain muutaman kilometrin päästä Lahden keskustasta. 350 neliön juhlatila, suuri 100 neliön ulkoterassi sekä rauhaisa pihaympäristö mahdollistavat pienistä juhlista aina yli 300 hengen juhliin asti. Wintissä on istumapaikat 120 henkilölle ja ulkoterassilla 80 hengelle. Navetan Wintti soveltuu myös jopa 350 hengen cocktail-tilaisuuksiin.

Juhlatilassa on esteetön kulku ja juhlia on mahdollista järjestää vuoden jokaisena päivänä. 

Me autamme sinua toteuttamaan unelmat todeksi. Juhlatilamme muuntuu niin intiimien perhetilaisuuksien kuin suurempien juhlatilaisuuksien pitopaikaksi. Navetan Wintissä on mahdollista toteuttaa häät vihkitilaisuudesta aina yön pikkutunneille asti tai ikimuistoiset syntymäpäiväjuhlat aktiviteetteineen.

Kaikki on mahdollista!

Ammattitaitoisten yhteistyökumppaneidemme kanssa tarjoamme sinulle koko paketin tarjoiluineen ja somistuksineen avaimet käteen-ratkaisuna, mutta vaihtoehtoisesti voit tuoda myös omat syötävät ja juotavat juhlatilaan.

Palveluihimme kuuluu myös laadukas annuskelupalvelu. Wintistä löytyy A-oikeudet.

Navetan Wintin varusteisiin kuuluu pöydät ja tuolit 120 vieraalle, narikat, wc-tilat, juomakaapit,  kiinteät kalusteet, PRO- tason äänentoistolaitteet + 2 langatonta mikrofonia, koneellinen ilmanvaihto sekä ilmastointi, perusvalaistus, tunnelmavalaistus ja terassikalusteet kevät-syksy akeselilla. Käyttöösi saat myös halutessasi ammattitason keittiön laitteineen, henkilökuntaa sekä lisätekniikkaa: 55" TV ja videoprojektori valkokangastauluineen. Kauttamme saat myös vuokrattua juhliisi monipuolisesti rekvisiittaa sisälle sekä pihalle.

Heräsikö kysymyksiä?

Ota rohkeasti yhteyttä meihin lomakkeen avulla, jotta pääsemme alkuun sinun unelmien juhlien suunnittelussa!

Yritystilaisuudet & kokouset

JUHLAT, KOULUTUKSET, VIRKISTYSPÄIVÄT, ASIAKASTILAISUUDET

Kokoukset tiimipalavereista yli 300 hengen seminaareihin tai cocktailtilaisuuksiin luonnon helmassa.

Oletko suunnittelemassa päivätilaisuuksia, kokouksia vai suurempia juhlia yön pikkutunneille asti? Navetan Wintti tarjoaa tilat monipuolisiin tilaisuuksiin oli kyseessä sitten pienempi tai suurempi porukka.

Upeassa Wintin miljöössä järjestät omannäköiset kokoukset sekä asiakastilaisuudet mitkä varmasti jäävät monen mieleen niin paikan tunnelmallisuuden kuin sijainnin myötä.

navetanwintti_hires-70.jpg

Sinun näköiset tilaisuudet

 

Navetan Wintin suuri 350 neliön tila, 120 hengen istumapaikoilla tarjoaa hulpeat puitteet yrityksen oman näköisiin kokouksiin sekä tilaisuuksiin aivan lyhyen ajomatkan päästä Lahden keskustasta. Wintistä löytyy toimiva nykyajan tekniikka: 55" TV, videoprojektori, valkokangastaulu, PRO-tason äänentoisto, 2 langatonta mikrofonia, maksuton WLAN sekä ammattitaitoinen palvelu. Ammattitaitoisten yhteistyökumppaneidemme kanssa tarjoamme sinulle koko paketin tarjoiluineen ja somistuksineen avaimet käteen-ratkaisuna, mutta vaihtoehtoisesti voit tuoda myös omat syötävät ja juotavat juhlatilaan. 

Palveluihimme kuuluu myös laadukas annuskelupalvelu. Wintistä löytyy A-oikeudet.

 

 

Alk. 560 €/8h (kokouspalvelut)
Sis. tilavuokran 8 tunniksi, kahvit ja perussiivouksen. Kysy tarjousta kokouspaketista.

Mahdollista vuokrata myös lyhyemmäksi ajaksi.

Onko mielessäsi jokin mahtava idea? Tarvitsetko tarjouksen pienemmälle vai suuremmalla henkilömäärälle?

Ota yhteyttä lomakkeemme avulla ja vastaamme sinua askaruttaviin kysymyksiisi mahdollisimman pian!