top of page

Kokouspaikkana Navetan Wintti

TYYLIKKÄÄSTI YHDESSÄ JA SAMASSA PAIKASSA

NavetanWinttikokouspalvelut2023-45.jpg

Yritystilaisuudet ja kokoukset

Oli kyseessä sitten yli sadan hengen vuosikokous tai pienemmän ryhmän tapaaminen, muuntuu Navetan Wintti vaivattomasti tarpeidesi mukaan yhdessä ammattitaitoisen henkilökunnan kanssa. Kokouksen järjestäminen on sinulle vaivatonta ja yhdessä räätälöimme oikeanlaisen kokonaisuuden tilaisuuttasi ajatellen. 

Kaikki saman katon alta

Navetan Wintin suuri 350 neliön tila, 120 hengen istumapaikoilla tarjoaa hulpeat puitteet yrityksen oman näköisiin kokouksiin sekä tilaisuuksiin aivan lyhyen ajomatkan päästä Lahden keskustasta.

Wintistä löytyy toimiva nykyajan tekniikka: 75" TV, videoprojektori, valkokangastaulu, Yealink hybridi mahdollisuus, PRO-tason äänentoisto, 2 langatonta mikrofonia, maksuton WLAN sekä fläppitaulu ja  ammattitaitoinen palvelu. Ammattitaitoisten yhteistyökumppaneidemme kanssa tarjoamme sinulle koko paketin tarjoiluineen ja somistuksineen avaimet käteen-ratkaisuna, mutta vaihtoehtoisesti voit tuoda myös omat syötävät ja juotavat juhlatilaan. 

Palveluihimme kuuluu myös laadukas annuskelupalvelu. Wintistä löytyy A-oikeudet.

NavetanWinttikokouspalvelut2023-81.jpg
NavetanWinttikokouspalvelut2023-20.jpg

Monipuolisesti taipuva tila

Navetan Wintin esteettömässä tilassa kalustusmahdollisuudet ovat joustavia. Tilaisuuden/kokouksen osallistujat voit istuttaa joko perinteiseen tuolirivimuodostelmaan tai vaihtoehtoisesti ryhmäpöytiin, jotka sopivat erityisesti työpajoihin ja muihin yhteistyötä vaativiin hetkiin. Pöydät taipuvat myös loistavasti U-muotoon tai diblomaattiasetelmaan väkimäärästä riippuen. 

Ota yhteyttä lomakkeemme avulla ja vastaamme sinua askaruttaviin kysymyksiisi mahdollisimman pian! 

bottom of page