top of page
navetanwintti_hires-47.jpg

Täysin perheyritys

Lehmänavetasta kuoriutui hulppea juhlatila
Navetan Wintti

Navetan Wintti on vuonna 1896 rakennettu vanha kivinavetta, joka on toiminut alun perin lehmänavettana. Kivinavettaa on sittemmin kunnostettu ensimmäisen kerran vuonna 1998-1999 Koivistoisen Mansikkapaikan suoramyyntitilaksi. Vuonna 2017 aloimme kunnostaa myös kivinavetan yläkertaa, joka valmistui upeaksi juhlatilaksi vuonna 2020. Tätä "kruunun jalokiveä" aloimme kutsua Navetan Wintiksi. 

Elämyksellisyyttä ja tyylikkyyttä unohtumattomiin hetkiin

Mitä tulee ekana mieleen Navetan Wintistä? Tyylikäs, rustiikkinen, lämmin, ainutlaatuinen..

Navetan Wintti on lähtenyt kovasta halusta rakentaa jotakin erilaista, josta kaikki voivat nauttia ja luoda elämänsä parhaat muistot. Juhlatilan yksityiskohdat ovat tarkkaan mietittyjä sekä materiaalit harkitusti valittuja. Vanhasta riihestä on hyödynnetty iän patinoimat laudat, lapista tuotu massiiviset kelopuut ja rouheat rakkakivet sekä sepän taotut rauta yksityiskohdat luovat tilaan omaa arjen luksusta ripauksella lapin taikaa. 

 

Navetan Wintti on toteutettu mahdollistamaan niin pienet kuin suuretkin tilaisuudet yrityksille sekä yksityishenkilöille.

navetanwintti_hires-13.jpg
navetanwintti_hires-2.jpg

Sijainti täys
kymppi!

Navetan Wintti sijaitsee Kariston asuinalueella hyvien kulkuyhteyksien varrella vain 9 min ajomatkan päästä Lahden keskustasta ja sen palveluista. Vaikka sijainti onkin lyhyen matkan päästä kaupungin vilskeestä, antaa se mahdollisuuden juhlia rauhassa, ilman ylimääräisiä häiriötekijöitä. 

Navetan Wintin 
esittelyvideo!

bottom of page