top of page

Elämäsi juhlat Navetan Wintissä

KAIKKI SAMAN KATON ALTA

navetanwintti2022-21.jpg

Upea juhlamiljöö käytössäsi

Me autamme sinua toteuttamaan unelmat todeksi. Juhlatilamme muuntuu niin intiimien perhetilaisuuksien kuin suurempien juhlatilaisuuksien pitopaikaksi. Navetan Wintissä on mahdollista toteuttaa häät vihkitilaisuudesta aina yön pikkutunneille asti tai ikimuistoiset syntymäpäiväjuhlat aktiviteetteineen.

Kaikki on mahdollista!

Vaihtoehtona helppous

Ammattitaitoisten yhteistyökumppaneidemme kanssa tarjoamme sinulle koko paketin tarjoiluineen ja somistuksineen avaimet käteen-ratkaisuna, mutta vaihtoehtoisesti voit tuoda myös omat syötävät ja juotavat juhlatilaan.

Palveluihimme kuuluu myös laadukas annuskelupalvelu. Wintistä löytyy A-oikeudet.

navetanwintti_hires-130.jpg
navetanwintti_hires-39.jpg

Räätälöi juhlat mielesi mukaan

Navetan Wintin varusteisiin kuuluu pöydät ja tuolit 120 vieraalle, narikat, wc-tilat, juomakaapit,  kiinteät kalusteet, PRO- tason äänentoistolaitteet + 2 langatonta mikrofonia, koneellinen ilmanvaihto sekä ilmastointi, perusvalaistus, tunnelmavalaistus ja suuri ulkoterassi kalusteineen kevät-syksy akeselilla. Käyttöösi saat myös halutessasi ammattitason keittiön laitteineen, lämmityslaitteet terassille, jääpalakoneen, henkilökuntaa sekä lisätekniikkaa: 75" TV, videoprojektori valkokangastauluineen ja tiloissamme on mahdollista järjestää hybridi-kokous! Kauttamme saat myös vuokrattua juhliisi monipuolisesti rekvisiittaa sisälle sekä pihalle.

Heräsikö kysymyksiä?

Ota rohkeasti yhteyttä meihin lomakkeen avulla, jotta pääsemme alkuun sinun unelmien juhlien suunnittelussa!

bottom of page